Wat je kan

 • Je krijgt energie van het in- en verkoopproces.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met opstellen van offertes, registreren en opvolgen van opportunities.
 • Je bent zorgvuldig in de facturatie van gerealiseerde verkopen en de administratie rondom support- contracten en verlengingen.
 • Het bekend zijn met het opstellen van complexere offertes rondom de Office365 dienstverlening en bijbehorende beheerproposities is een pré.

Wat je hebt

 • Je hebt 1 tot 4 jaar ervaring met het opstellen van offertes rondom client- en serverhardware en -software en/of cloud diensten.
 • Je hebt een relevante MBO-opleiding niveau 4, een MEAO-opleiding of vergelijkbaar.
 • Je bent ambitieus en klantvriendelijk en hebt charisma en humor.
 • Je bent geordend en zorgvuldig.
 • Je hebt goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden.

Wat je krijgt

 • Uiteraard het welbekende goede salaris en een breed arbeidsvoorwaardenpakket zoals o.a. pensioenregeling, een 13e maand, een loyaliteitsbeloning genaamd LoyalTree en mogelijk een leaseauto indien het noodzakelijk blijkt regelmatig naar klanten te reizen.
 • Volop teamgevoel en onvergetelijke bedrijfsuitjes.
 • Een belangrijke rol in ons team waarin veel ruimte is voor plezier en ambitie. Bij ons ben je absoluut geen nummer.
 • Goede koffie en elke dag vers fruit als je op kantoor werkt.
 • Sporten direct voor of na werktijd in de Lemon gym bij ons op kantoor.
 • Tot slot kun je rekenen op de baan van je leven waarin je actief gestimuleerd word je verder te ontwikkelen.

Wat je doet

Je verwerkt aanvragen van klanten voor hard- en software tot offertes waarbij je inkoopprijzen opvraagt en waar nodig dealregistraties vastlegt. Daarbij stel je in samenwerking met onze engineers urenschattingen op rondom uit te voeren kleine projecten en grotere changes.

Je werkt daarnaast nauw samen in complexere offertetrajecten met de architecten en het sales team door het opvragen van inkoopoffertes voor server- en storage configuraties die door hen zijn samengesteld.

In de (nabije) toekomst bezoek je mogelijk ook prospects van Lemontree waar het gaat om wat eenvoudiger aanbiedingen voor onze Online Werkplek dienst, OneDesk Mobile, en verwerk je de klantbehoefte in een complete en zorgvuldig opgestelde aanbieding.

Verkopen is je passie en de interactie met alle leveranciers en klanten geeft je energie. Je maakt er een sport van om op de juiste wijze in te kopen en leveranciers zo te “managen” dat zij jou met je werk helpen door je te voorzien van rebates en marketing funds. Je klanten blij maken met de juiste producten voor de juiste prijs is waar het voor jou allemaal begint. Kansen spotten buiten het gevraagde en daar successen mee behalen en het feit dat je klanten je telkens weer opzoeken voor jouw expertise en advies, zorgt dat jij iedere dag weer met een brede grijns onderweg gaat naar je werk.

Je komt terecht in het sales team, en werkt nauw samen met de architecten en andere collega’s. Je werkt minimaal 32 uur per week en bent dagelijks aanwezig op kantoor in Alphen aan den Rijn op je modern ingerichte werkplek.

 

Reageren?

Ben je geënthousiasmeerd en heb je zin om te komen werken bij Lemontree? Maak gerust een afspraak. Voor of een vrijblijvende kop koffie bij ons op kantoor. Proef de sfeer, praat met onze mensen en ervaar of jij je thuis voelt binnen ons team. Of middels een Teams afspraak als dat je beter uitkomt. Uiteraard kun je altijd je motivatie en CV mailen (via “Direct solliciteren”) naar Esther Ruijsbroek, onze Human Resource Officer. Voor je vragen vooraf is Esther te bereiken op telefoonnummer 088-5668733.

 

Direct solliciteren

  De heerMevrouw

  Upload je Curriculum Vitae:

  Ik ga akkoord met het Privacy Statement van Lemontree