Ben jij de tactisch en strategisch expert op het gebied van informatiebeveiliging? Wil jij aan de slag bij een organisatie met een dynamisch ICT landschap? En maak jij onze medewerkers bewust van het belang van informatieveiligheid? Lees dan snel verder.

Als IT Security Consultant bij onze opdrachtgever heb jij de nodige kennis van software, hardware en netwerkbeheer in relatie tot informatieveiligheid en ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op ICT-gebied. Met deze kennis en jouw helikopterview initieer en begeleid je de nodige projecten en draag jij zorg voor de ontwikkeling en monitoring van het informatiebeveiligingsbeleid en het applicatiebeheer.

Een aantal van jouw werkzaamheden zijn

 • Het opstellen en coördineren van – en toezien op de naleving van het informatiebeveiligingsbeleid;
 • Continue bewustzijn creëren bij collega’s ten aanzien van informatiebeveiliging;
 • De coördinatie van het functioneel applicatiebeheer met als streven een veilig en up-to-date applicatielandschap in een dynamische omgeving;
 • Toetsing van veilige informatie-uitwisseling tussen interne applicaties en – netwerken en de applicaties en netwerken van externe samenwerkingspartners;
 • Toetsing en naleving AVG-richtlijnen.

 

Jouw nieuwe werkgever

Onze opdrachtgever is een maatschappelijke organisatie, en werken iedere dag aan de toekomst van kinderen, met plezier, passie en professionaliteit. Wij zijn ambitieus en staan open voor vernieuwing en verbinding. Met circa 1000 collega’s en ruim 90 locaties, in de randstad, zijn ze nog steeds groeiende en richten ze zich onder meer op vergaande samenwerkingen binnen het sociale – en maatschappelijke domein.

 

Jouw nieuwe collega’s

De ICT afdeling is een afdeling die in ontwikkeling is. Onze opdrachtgever wordt al jarenlang ondersteunt in de ICT werkzaamheden door onze vaste externe IT partner. In de afgelopen jaren is de ICT afdeling intern opgebouwd en deze bestaat momenteel uit 2 collega’s en de manager Facilitaire Zaken. Daarnaast zijn er functioneel applicatiebeheerders werkzaam binnen de verschillende stafafdelingen. Allemaal even bevlogen met oog voor kwaliteit. Jij bent in deze nieuwe functie de verbindende factor tussen de functioneel applicatiebeheerders van onze opdrachtgever en van hun partners waar ze nauw mee samen werken zoals bijvoorbeeld: scholen, kerken en sportverenigingen.

Wat heb je nodig om de functie te kunnen doen?

 • Afgeronde, relevante hbo opleiding met relevante werkervaring (minimaal 3 jaar);
 • Kennis en ervaring van informatiebeveiliging, AVG en bij voorkeur Microsoft 365;
 • Ervaring met projectmanagement;
 • Analytisch denkvermogen gecombineerd met een pragmatische en verbindende instelling;
 • Zelfstandige werkhouding, sociaal ingesteld en van nature nieuwsgierig.

Reageren?

Hebben we jouw interesse gewekt en wil je bij ons werken aan een mooie carrière, dan komen we graag met jou in gesprek. Maak eens een afspraak voor een vrijblijvende kop koffie. Uiteraard kun je ook altijd je CV mailen naar maurice.krouwel@lemontree.nl voor een eerste kennismaking via teams!

 

  De heerMevrouw

  Upload je Curriculum Vitae:

  Ik ga akkoord met het Privacy Statement van Lemontree