Bij Lemontree gaat geen klantuitdaging te ver. Klantambities vertalen we naar geweldige ICT die het altijd moet doen. Onze klanten waarderen onze vaardigheden, inzet en manier van werken en geven ons al zeven jaar op rij een 9,4. En dat trekt mooie nieuwe klanten aan. Daarom zoeken wij een

 

Manged (Hybrid) Cloud Engineer. 

  

Binnen deze sprankelende functie ben jij inzetbaar bij onze gave klanten en zorg je dat hun omgeving veilig is, goed performed en up-to-date is. Jij bent hét aanspreekpunt voor beheer en onderhoud voor de klant. Uiteraard staan woorden als ‘storing’, ‘incident’, ‘traag’ en ‘doet het niet’ niet in je woordenboek en als ambassadeur van Lemontree zorg je dat de klant ons cum laude blijft beoordelen met kudos en pluimen. 

 

Naast het (cloud)beheer vind je het leuk om in omvangrijke en vaak complexe klantprojecten deel te nemen en zo samen met je mede masters in ICT je steentje bij te dragen. En jezelf in teamverband verder te ontwikkelen. 

 

 Je voelt je helemaal in je nopjes in het in topconditie houden van de klantomgeving en als er iets misgaat ben jij de troubleshooter die gericht en uiterst precies te werk gaat om dit op te lossen. Jou krijgen ze niet gek. Bij migraties en veranderingen pak jij je verantwoordelijkheid en wil je natuurlijk de hoed en de rand weten om te voorkomen dat er iets mis kan gaan of dat het systeem hapert.  

 

Je bent een hoeder over de omgeving maar vindt het ook leuk om de nodige verbeteringen door te voeren en veranderingen te begeleiden. Het spreekt voor zich dat je graag communiceert met klanten, klantgroepen en collega’s. Want jij weet als geen ander dat communicatie het verschil maakt tussen een mager zesje of een 9,4. 

 

Je staat er gelukkig niet alleen voor. Lemontree biedt je een ICT master team die je graag helpt bij uitdagingen of spannende momenten. Net als zij jou zullen inschakelen bij hulpvragen als er zich ergens anders iets voordoet waarvoor jij hard nodig bent. Bij Lemontree werken we met state of the art technologie op het gebied van Hybride Cloud omgevingen en lopen daarin absoluut voorop. 

 

Eigenschappen die je zo kunt afvinken 

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als IT-professional; 
 • Je bent communicatief vaardig, klantgericht, oplossingsgericht en analytisch; 
 • Je beschikt over een HBO werk/denk niveau; 
 • Je hebt uitgebreide kennis op het gebied van Azure of HPE SimpliVity & Microsoft 365. 
 • Je hebt kennis van en ervaring in Clouddiensten of wil deze verder ontwikkelen; 
 • Je werkt gestructureerd en accuraat; 
 • Je hebt een uitstekende kennis van de Nederlands (en bij voorkeur Engels) in woord en geschrift. 

 

Daar krijg je natuurlijk ook wat voor terug 

 • Uiteraard het welbekende goede salaris en een breed arbeidsvoorwaardenpakket met auto of mobiliteitsvergoeding, 13e maand en geweldig pensioen  

Maar minstens net zo belangrijk: 

 • Lekker werken is bij ons geen locatie maar een resultaat, bij ons werk je echt hybride, zowel thuis, op kantoor met collega’s en bij onze klanten. 
 • Volop teamgevoel en onvergetelijke bedrijfsuitjes! 
 • Een persoonlijk opleidings- en ontwikkelplan (in bijna alle gevallen geen terugbetalingsregeling); 
 • Een ongelimiteerd studiebudget, wij vinden jouw persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk als jijzelf namelijk; 
 • Leuke opdrachten bij de meest gave klanten; 
 • Ook thuis beschik je over geweldige werkplekfaceliteiten; Wij laten je niet op een kistje achter de strijkplant werken. 
 • Een belangrijke rol in ons master team waarin veel ruimte is voor plezier, ambitie en groeimogelijkheden. 
 • Enthousiaste collega’s met enorm veel kennis en passie; 

  

Interesse? 

Past deze functie helemaal in jouw straatje en ben je klaar voor je volgende stap in je mooie carrière? Dan komen we heel graag met jou in gesprek. En dat kan heel laagdrempelig, want Maurice is gewoon te bereiken via Microsoft Teams of mail maurice.krouwel@lemontree.nl. Gewoon contact opnemen dus, want zo zijn we! 

 

Een kop koffie komen doen is ook altijd een goed idee. Dan kunnen we jou een beetje leren kennen en jij ons. En natuurlijk kun je ook je CV mailen naar maurice.krouwel@lemontree.nl.  

 

 

Tot snel!