Voor 4 dagen, 0,8 fte per week

Voor onze klant evofenedex in Zoetermeer zijn wij op zoek naar een projectmanager. Zie hieronder de vacaturetekst van evofenedex:

Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, dan ben je bij ons aan het goede adres. In 2022 zet evofenedex de stap naar een nieuwe digitale omgeving. Hiervoor implementeren we achtereenvolgens een nieuwe ERP en Customer Engagement omgeving, een gekoppelde nieuwe website, een ‘mijn-omgeving’, een persoonlijke digitale medewerkerswerkomgeving ‘OneDeskMobile’, een eigen intranetoplossing en een online netwerkfaciliteit: verschillende initiatieven die ons in staat stellen om onze ledenbedrijven nog beter van dienst te kunnen zijn.

Je gaat onze organisatie van A tot Z helpen bij een versnelling in de overgang naar een op het gebied van data -volwassen organisatie, die niet alleen snellere maar vooral ook betere beslissingen neemt op basis van de juiste informatie.

Als professional adviseer je het managementteam. Je begint bij onze strategienota en vertaalt deze op het gebied van data en digitalisering in heldere doelstellingen, mogelijkheden en voordelen voor je collega’s maar vooral ook voor onze leden. Je weet een goed fundament voor datamanagement op te zetten, waarbinnen eigenaarschap, beheer, betrouwbaarheid en kwaliteit van data een effectieve maar ook zeker efficiënte plek krijgen.

Samen met de business analyst analyseer je bijvoorbeeld de huidige stand van datakwaliteit en datamanagement en maak je voorstellen om die te verbeteren. Ook werk je nauw samen met de kennisgebieden om beschikbare data en informatie te vertalen naar nieuwe toepassingen, producten en diensten.

Je helpt collega’s met antwoorden op hun vragen, met informatie en suggesties zodat ze hun werk met betere informatie meer oplevert. En je weet uit ervaring dat je bij de een soms een wat langere adem nodig hebt dan bij de ander om de doelen te bereiken.

 

Wat er van jou verwacht wordt

 • Afgeronde relevante hbo- of wo-opleiding
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Ervaring met verander- en projectmanagement en advisering over datagedreven werken
 • Ervaring met het opstellen en implementeren van concrete verbetervoorstellen gebaseerd op betere data en betere digitalisering
 • Kennis van sleuteltechnologie en digitale innovaties is een pré
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Je bent vooruitstrevend, enthousiast en vernieuwing stuurt je denken en doen

 

Meer weten?

Wil je solliciteren of meer weten over deze functie? Bel dan rechtstreeks naar 088-5668733 en vraag naar Erwin Philips of Maurice Krouwel dan vertellen wij je er graag meer over.

 

  De heerMevrouw

  Upload je Curriculum Vitae:

  Ik ga akkoord met het Privacy Statement van Lemontree