Ben jij als Scrum Master op zoek naar meer uitdaging en een softwareproduct waarop je je volledig kan storten?  

Voor wie?

Onze opdrachtgever ontwikkelt en implementeert een onderscheidend dealer managementsysteem (DMS). Het product en de klanten zijn voortdurend in beweging en dat vraagt een kwalitatief hoogwaardig systeem. Jij bent als scrum master betrokken bij het gehele proces. Als Scrum Master ben je verantwoordelijk voor het coachen van teams en mensen. Je werkt mee aan het verder uitbouwen van de Agile organisatie en werkt nauw samen met het Scrum team op locatie en online. 

Je organiseert en faciliteert scrum events voor het team en lost belemmeringen op. Je maakt teamprestaties transparant en inzichtelijk en zorgt ervoor dat we ons continu blijven ontwikkelen op kwaliteit en voorspelbaarheid. 

Functieomschrijving

Als Scrum Master ben je verantwoordelijk voor het coachen van teams en mensen. Je werkt mee aan het verder uitbouwen van de Agile organisatie en werkt nauw samen met het Scrum team op locatie en online. 

Je organiseert en faciliteert scrum events voor het team en lost belemmeringen op. Je maakt teamprestaties transparant en inzichtelijk en zorgt ervoor dat we ons continu blijven ontwikkelen op kwaliteit en voorspelbaarheid. 

Wat we vragen

 • HBO+ opleidingsniveau
 • PSM 1 certificaat, PSM 2 is een pré
 • Minimaal 3 jaar ervaring als Scrum Master
 • Je bent een teamspeler en kunt mensen verbinden
 • Communicatiefvaardig in Nederlands en Engels
 • Kennis/ervaring met Jira
 • Je bent bekend in de wereld van de autodealers en doorziet de branchespecifieke bedrijfsprocessen of je bent bereid je daarin te verdiepen.

Wat we bieden

 • Gezellige collega’s!
 • Een informele en flexibele werkomgeving in Dordrecht
 • Zelfstandigheid en ruimte voor ontwikkeling
 • Marktconform salaris
 • 25 verlofdagen
 • Pensioenregeling

 

Bedrijfsprofiel

Opdrachtgever ontwikkelt een omvangrijk Dealer Management Systeem (DMS). Dit systeem is exclusief voor de autoindustrie. Het systeem vormt de administratieve backbone van een dealerbedrijf en heeft impact op alle processen binnen het bedrijf. Als strategisch partner helpen wij onze klanten aan een efficiënte bedrijfsvoering. Daarbij koppelen we met vele externe partijen.  

Met collega’s en partners werken we vanuit verschillende landen aan ons toonaangevend dealer managementsysteem. De meeste collega’s hebben werkervaring in de automotive sector. Zo werkten onze consultants in hun loopbaan bij leveranciers van automotive software of bij dealers en/of fabrikanten. Al deze ervaringen gebruiken we om van het systeem het beste dealer management systeem te maken.  

Opdrachtgever zet de dealer aan het stuur. De dealer heeft altijd zicht op de bedrijfsprocessen en maakt beslissingen aan de hand van betrouwbare data. Zo bouwt de dealer aan een goede relatie met klanten en leveranciers. Dat is onze drive al sinds 1989. 

 

Interesse?

Ben jij geinteresseerd in bovenstaand profiel voor servicedesk medewerker? Dan spreek ik je graag! Maak eens een afspraak voor een vrijblijvende kop koffie. Uiteraard kun je ook altijd je CV mailen naar maurice.krouwel@lemontree.nl voor een eerste kennismaking via teams! Of solliciteer door het formulier hieronder in te vullen.

 

  De heerMevrouw

  Upload je Curriculum Vitae:

  Ik ga akkoord met het Privacy Statement van Lemontree