Bij Lemontree gaat geen klantuitdaging te ver. Klantambities vertalen we naar geweldige ICT die het altijd moet doen. Onze klanten waarderen onze vaardigheden, inzet en manier van werken en geven ons al zeven jaar op rij een 9,4. En dat trekt mooie nieuwe klanten aan. Daarom zoeken wij een Senior Infra Engineer.

Als Senior Infra Engineer kun je met je kennis en kunde van bijvoorbeeld Cisco, Aruba, Fortinet en Ruckus uit de voeten in ons Infra Competentie team. Als Senior neem je je collega’s op sleeptouw waar nodig en neem je je verantwoordelijkheid om altijd tot de best mogelijke oplossing voor onze klanten te komen. Werken vanuit respect voor elkaar, transparantie, het nemen van verantwoordelijkheid en overzicht maken en behouden zijn vanzelfsprekendheden voor jou.

Waar kun je als Senior IT-Infra Engineer onze klanten mee helpen?

 • Aandacht!
 • Je bevlogenheid om alles uit de kast te halen.
 • Gedegen advisering over nieuwe oplossingen.

Hoe zou je werkdag als Senior IT-Infra Engineer eruit kunnen zien?

Je slaapt deze ochtend wat uit. Omdat de infrastructuur vaak bedrijfskritisch is, moeten sommige werkzaamheden buiten kantoortijd uitgevoerd worden. Je hebt gisteravond de periodieke updates uitgevoerd voor de core en access switches, zodat deze weer up-to-date zijn en kritische beveiligingslekken gedicht zijn.

Je begint thuis met je mail doornemen en controles doen op de omgeving van gisteravond. Je constateert dat je je werk weer vlekkeloos hebt uitgevoerd en stapt in de auto naar kantoor. Op kantoor aangekomen praat je even bij met de servicedesk en je infra collega’s om zo iedereen van een update te voorzien mochten er toch vragen komen.

Je kan de rest van de dag lekker aan de slag met de voorbereidingen voor het nieuwe project wat op de planning staat voor volgende week. Je mag het ontwerp voor de infrastructuur maken en implementeren voor een nieuwe Simplivity omgeving in een twin datacenter. Het is alweer half 1! Omdat we in een prachtig park zitten en het centrum van Alphen aan den Rijn dichtbij is, loop je gezellig met een groepje collega’s naar het centrum. Na de lunch pak je je werkzaamheden weer op. Aan het einde

van de dag krijg je nog een ticket voor een verstoring bij een klant. Na kort troubleshooten lijkt het aan de laptop van de klant te liggen. Dat er een utp kabel in zit, wil nog niet zeggen dat het gelijk een infra issue is! ;-). Gelukkig is deze klant snel geholpen door een herinstallatie van de software en kun je lekker naar huis.

Deze punten kun je als Senior IT-Infra Engineer zo afvinken

 • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt diepgaande relevante kennis en ervaring.
 • Je hebt persoonlijkheid, humor en doorzettingsvermogen.
 • Je deelt graag je kennis en ervaring en werkt graag samen.
 • Je beschikt tot slot over een rijbewijs, goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en bent een leergierige teamplayer, klantgericht, integer, analytisch en beschikt over uitstekende communicatieve en contactuele vaardigheden.

Voor jouw inzet krijg je natuurlijk ook wat terug 😉

 • Uiteraard het welbekende goede salaris en een breed arbeidsvoorwaardenpakket zoals o.a. leaseauto of mobiliteitsvergoeding, 13e maand, goed pensioen en een loyaliteitsbeloning genaamd LoyalTree.

Maar minstens zo belangrijk

 • Lekker werken is bij ons geen locatie maar een resultaat, bij ons werk je echt hybride, zowel thuis, op kantoor met collega’s en bij onze klanten. Ook thuis beschik je over gedegen werkplekfaciliteiten; Wij laten je niet op een kistje achter de strijkplank werken.
 • Volop teamgevoel en onvergetelijke bedrijfsuitjes en regelmatig pizza kennissessies.
 • Een persoonlijk opleidings- en ontwikkelplan (in bijna alle gevallen geen terugbetalingsregeling), wij vinden jouw persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk als jijzelf namelijk.
 • Door een persoonlijke organisatie ingezet worden bij interessante klanten.
 • Een belangrijke rol in ons team, waarin veel ruimte is voor plezier en ambitie. Bij ons ben je absoluut geen nummer.
 • Enthousiaste collega’s met enorm veel kennis.
 • Goede koffie en elke dag vers fruit als je op kantoor werkt.
 • Sporten direct voor of na werktijd in de Lemon gym bij ons op kantoor.

Kom gerust langs voor een kop koffie en een goed gesprek.

Zie jij jezelf al werken bij Lemontree? Maak gerust een afspraak, proef de sfeer en ervaar of jij je thuis zou kunnen voelen binnen ons team. Stuur heel graag je CV en motivatie naar esther.ruijsbroek@lemontree.nl, onze Human Resource Officer. Voor je vragen is Esther te bereiken op telefoonnummer 088-5668733 of maak een afspraak om via Skype of Microsoft Teams kennis te maken als je krap zit in je tijd! Je bent van harte welkom.

 

Direct solliciteren op de functie van Senior IT-Infra Engineer

  De heerMevrouw

  Upload je Curriculum Vitae:

  Ik ga akkoord met het Privacy Statement van Lemontree