Bij Lemontree gaat geen klantuitdaging te ver. Klantambities vertalen we naar geweldige ICT die het altijd moet doen. Onze klanten waarderen onze vaardigheden, inzet en manier van werken en geven ons al jaren op rij een 9,4. En dat trekt mooie nieuwe klanten aan. Lemontree is daarom op zoek naar enthousiaste Servicedesk medewerkers. Wij leggen de lat voor onze Servicedesk heel erg hoog, dus denk zeker niet dat dit een saai en eenvoudig baantje is ;-). Als Servicedesk medewerker ben jij feitelijk het visitekaartje richting onze klanten. Je bent vriendelijk, betrokken en geduldig. Je haalt voldoening uit het helpen van een grote diversiteit aan klanten bij hun IT (probleem)situaties. Als er vragen zijn, dan ga je van nature op zoek naar oplossingen, die ruimte krijg je ook en wordt juist gewaardeerd. In alle gevallen zorg je ervoor dat de klant goed op de hoogte wordt gehouden. Je bent daarnaast een echte teamspeler en ben je uiteraard communicatief vaardig en leergierig.

Bij Lemontree vind je een uitdagende plek waar jij als ICT-topper verantwoordelijk zal zijn om de ICT-omgevingen van en bij onze klanten werkend te krijgen en te houden. Je beschikt over de kennis en ervaring op verschillende ICT-gebieden zoals o.a. Cloud, Security, Microsoft 365, Windows, Topdesk, Citrix, Active Directory en ITIL. Met deze vaardigheden wordt je ingezet op prachtige projecten bij aansprekende organisaties.

Bij Lemontree zijn we er trots op dat onze medewerkers gedreven en ambitieus zijn. Vandaar dat wij doorgroeimogelijkheden en persoonlijke groei stimuleren. Opleidingen zijn overeenkomst vrij.
Hebben we jouw interesse gewekt en wil je bij ons werken aan een mooie carrière, dan komen we graag met jou in gesprek.

 

Welke “bagage” heb je nodig als IT Servicedesk medewerker?

 • Een afgeronde MBO ICT opleiding op niveau 3 of 4, bij voorkeur aangevuld met Microsoft certificaten.
 • Kennis van ITIL, Windows, Exchange en MS365 alsmede kennis van en ervaring met Clouddiensten en webhosting diensten is een pré.
 • Analytisch, werkt gestructureerd en accuraat.
 • Communicatief sterk en zeer klantvriendelijk.
 • Een teamspeler met een enthousiaste werkhouding.
 • Goede beheersing van Nederlandse taal.
 • In het bezit van een rijbewijs B is een pré.

 

Daar krijg je als IT Servicedesk medewerker natuurlijk ook wat voor terug 😉

 • Uiteraard het welbekende goede salaris en een breed arbeidsvoorwaardenpakket zoals o.a. een leaseauto of mobiliteitsvergoeding indien je naar klanten zult moeten reizen voor je werk, 13e maand, goed pensioen en een loyaliteitsbeloning genaamd LoyalTree.

Maar minstens net zo belangrijk:

 • Volop teamgevoel en onvergetelijke bedrijfsuitjes.
 • Een persoonlijk opleidings- en ontwikkelplan (in bijna alle gevallen geen terugbetalingsregeling), wij vinden jouw persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk als jijzelf namelijk.
 • Leuke opdrachten bij gave en veelzijdige klanten.
 • Een belangrijke rol in ons team waarin veel ruimte is voor plezier en ambitie. Bij ons ben je absoluut geen nummer.
 • Enthousiaste collega’s met enorm veel kennis en passie.
 • Goede koffie en elke dag vers fruit als je op kantoor werkt.
 • Sporten direct voor of na werktijd in de Lemon gym bij ons op kantoor.

Kom gerust langs voor een kop koffie en een goed gesprek

Zie je jezelf al werken bij Lemontree? Maak gerust een afspraak, proef de sfeer en ervaar of jij je thuis zou kunnen voelen binnen ons team. Uiteraard kun je ook altijd eerst je motivatie en CV mailen aan esther.ruijsbroek@lemontree.nl, onze Human Resource Officer. Voor  vragen is Esther te bereiken op nummer 088-5668733.

 

Direct solliciteren op de functie van IT Servicedesk medewerker

  De heerMevrouw

  Upload je Curriculum Vitae:

  Ik ga akkoord met het Privacy Statement van Lemontree