Wij zijn voor onze klant uit omgeving Amsterdam op zoek naar een Supportmedewerker VoIP. Deze organisatie is een internet- en telecomprovider voor de zakelijke markt. Momenteel groeien zij hard, vandaar dat ze op zoek zijn naar een nieuwe collega voor de afdeling Support.

Als supportmedewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor de vragen, verzoeken of problemen van onze Business Partners met hun communicatie oplossingen. Deze vragen van (eind)klanten en onze Business Partners krijg jij per e-mail of per telefoon binnen. Als enthousiaste supportmedewerker ben jij goed in staat om door te vragen om met de juiste oplossing te komen. Nadat jij het probleem hebt opgelost, controleer je natuurlijk ook of alles naar wens is opgelost. Problemen en storingen probeer jij in eerste instantie zelf op te lossen.

Het hebben van affiniteit en bij voorkeur kennis op het gebied van VoIP en internet (en eventueel mobiel) is van groot belang. Belangrijke vaardigheden als supportmedewerker zijn dat jij je klantgericht, flexibel en proactief opstelt. Je werkt samen in een team met gedreven collega’s die de best mogelijke oplossingen en service bieden aan Business Partners.

 

Wie zoeken wij?

 • Ondersteunen van de Supportafdeling met betrekking tot het telefonisch en via e-mail beantwoorden van vragen over de diverse productgroepen;
 • Aannemen en ondersteunen van wijzigingen en incidenten in de klant-configuraties op ons VoIP-platform (Broadsoft);
 • Op een juiste manier en binnen de gestelde KPI’s afhandelen van telefoongesprekken en tickets;
 • Adviseren van specifieke instellingen om voor de klant het gewenste bereikbaarheids-scenario te realiseren;
 • Uitleggen van de werking van de geleverde oplossing aan de klant.

 

Wat bieden zij?

 • Een innovatieve en dynamisch werkomgeving;
 • Een professionele organisatie op het gebied van telecom en internet;
 • Een succesvol telecom- en internetbedrijf dat steeds verder uitbreidt en groeit;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen een relatief jonge en enthousiaste organisatie;
 • Inspirerende, leuke en informele werkomgeving.

 

Reageren?

Hebben we jouw interesse gewekt en wil je bij onze opdrachtgever werken aan een mooie carrière, den komen we graag met jou in gesprek. Maak eens een afspraak voor een vrijblijvende kop koffie. Uiteraard kun je ook altijd je motivatie en CV mailen naar merula.fungaloi@lemontree.nl. Voor je vragen is Merula te bereiken op telefoonnummer 06-13830926, of maak een afspraak om via Skype of Microsoft Teams kennis te maken als je krap zit in je tijd!

 

Direct solliciteren

De heerMevrouw

Upload je Curriculum Vitae:

Ik ga akkoord met het Privacy Statement van Lemontree

Share via
Copy link
Powered by Social Snap