Hey topper!

We ontmoeten je graag. We kijken er naar uit om iets af te spreken.

Wij zijn altijd op zoek naar masters in ICT. Dus ben jij goed in technologie en heb je zin om aan de slag te gaan bij Lemontree, laat dan wat van je horen. We staan open voor iedereen met ambities op het vlak van ICT. Dus wacht niet langer en neem contact op voor een afspraak en/of een oriënterend gesprek.

  De heerMevrouw

  Ik ga akkoord met het Privacy Statement van Lemontree

  FAQ

  Veelgestelde vragen

  Hoe actueel zijn de vacatures?

  Alle vacatures zijn actueel. Voor een aantal vacatures zoeken we meerdere medewerkers, zodra we de juiste persoon(en) gevonden hebben wordt de betreffende vacature verwijderd.

  Waarom zou ik bij Lemontree solliciteren

  Kom eens een keer vrijblijvend koffie drinken of een pizza eten en dan voel je pas echt waarom Lemontree wel of niet bij je past. We zijn een informeel bedrijf waarbij persoonlijke ontwikkeling, waardering en plezier heel belangrijk zijn. Kom het eens ervaren.

  Ik heb niet alle gevraagde certificeringen

  Neem gerust contact met ons op. We zorgen graag voor een goede opleiding en hebben tal van functies. Mogelijk zijn we ook net bezig met iets dat helemaal bij je past. Dus neem altijd gewoon even contact met ons op. Waarom zou je het niet doen?

  Ik kom niet uit de buurt van Alphen aan den Rijn

  Veel van onze klanten ook niet. Daarom is het misschien juist wel heel handig dat je uit een andere provincie komt. Bel of mail ons en vraag eens naar de mogelijkheden bij Lemontree en bij onze klanten.

  Ik zoek een vaste baan

  Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. We zoeken regelmatig mensen voor sales, engineers, beheerders, service deskers en ICT-specialisten.

  Staat jouw vraag hier niet bij?

  Mail ons jouw vraag naar: contact@lemontree.nl. Lemontree zal deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  Adres

  Cornelis Geellaan 43

  2406 JE Alphen aan den Rijn

  Telefoon

  088 – 5668733 maandag tot en met vrijdag van 8.00 – 18.00 uur

  adres

  Kom gezellig (virtueel) op bezoek