Hey topper!

We ontmoeten je graag. We kijken er naar uit om iets af te spreken.

Wij zijn altijd op zoek naar masters in ICT. Dus ben jij goed in technologie en heb je zin om aan de slag te gaan bij Lemontree en/of klanten van Lemontree, laat dan wat van je horen. We staan open voor iedereen met ambities op het vlak van ICT. Dus wacht niet langer en neem contact op voor een afspraak en/of een oriënterend gesprek.

FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe actueel zijn de vacatures?

Alle vacatures zijn actueel. Voor een aantal vacatures zoeken we meerdere medewerkers, zodra we de juiste persoon(en) gevonden hebben wordt de betreffende vacature verwijderd.

Ik ben freelancer, is jullie service echt helemaal gratis?

Ja! Je kunt reageren op projecten. Wij regelen het contact met de opdrachtgever en zorgen voor de bemiddeling van A-Z zodat je onbezorgd aan je nieuwe project kan beginnen.

Waarom zou ik bij Lemontree solliciteren

Kom eens een keer vrijblijvend koffie drinken of een pizza eten en dan voel je pas echt waarom Lemontree wel of niet bij je past. We zijn een informeel bedrijf waarbij persoonlijke ontwikkeling, waardering en plezier heel belangrijk zijn. Kom het eens ervaren.

Ik heb niet alle gevraagde certificeringen

Neem gerust contact met ons op. We zorgen graag voor een goede opleiding en hebben tal van functies. Mogelijk zijn we ook net bezig met iets dat helemaal bij je past. Dus neem altijd gewoon even contact met ons op. Waarom zou je het niet doen?

Ik kom niet uit de buurt van Alphen aan den Rijn

Veel van onze klanten ook niet. Daarom is het misschien juist wel heel handig dat je uit een andere provincie komt. Bel of mail ons en vraag eens naar de mogelijkheden bij Lemontree en bij onze klanten.

Ik zoek een vaste baan

We hebben veel mooie opdrachten bij klanten, maar zoeken zelf ook regelmatig personeel. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. We zoeken regelmatig mensen voor sales, engineers, beheerders, service deskers en specialisten.

Staat jouw vraag hier niet bij?

Mail ons jouw vraag naar: contact@lemontree.nl. Lemontree zal deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Lemontree – Masters in ICT

Adres

Cornelis Geellaan 43

2406 JE Alphen aan den Rijn

Telefoon

088-5668733 maandag tot en met vrijdag van 8.00 – 18.00 uur

adres

Kom gezellig (virtueel) op bezoek

Houd me op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van mooie opdrachten en ambitieuze ICT vacatures?

Copy link
Powered by Social Snap