Nieuws

Lemontree’s laatste nieuws

Fit bij Lemontree!

Fit bij Lemontree!

Het is zover, onze eigen Lemon Gym is een feit. De gym is beschikbaar voor alle collega’s. Zo hebben we optrekstangen, cardio apparatuur en vele dumbells. Fit worden zonder de beperking van tijd, genoeg motivatie toch?! Het komt vaak...

Lees meer
Schoon en gezond lunchen bij Lemontree

Schoon en gezond lunchen bij Lemontree

Rond 12.00 uur begint de Lemontree master in ICT wat onwennig te schuiven. Lunchtijd... broodjes meenemen is zo 2016, want tegenwoordig halen we natuurlijk vers en gezond. Dus lopen we het centrum van Alphen aan den Rijn in voor een verse...

Lees meer

Lemontree Masters in ICT

 • Een goede IT-werkplek biedt meer dan applicaties
  by Peter Vos on mei 5, 2021 at 9:51 am

  Thuiswerken, de één vindt het heerlijk, de ander kan niet wachten om weer naar kantoor te gaan. Wat je voorkeur ook is, werken kunnen we. Door Microsoft 365 kunnen we ons werk doen, communiceren en bestanden delen. Daarbij maakt het niet uit of we op kantoor zitten of thuis. En toch missen we wat. Het Het bericht Een goede IT-werkplek biedt meer dan applicaties verscheen eerst op Lemontree.

 • Microsoft office krijgt na 15 jaar nieuw standaardlettertype
  by Peter Vos on april 29, 2021 at 1:33 pm

  Na 15 jaar trouwe dienst zal Calibri vervangen gaan worden door een nieuw lettertype. Vijf designers werden aan het werk gezet en daaruit kwamen vijf nieuwe fonts die nu al beschikbaar zijn in Office: Bierstadt, Grandview, Seaford, Skeena en Tenorite. Over een paar maanden kiest Microsoft, mede op basis van feedback van gebruikers, het nieuwe Het bericht Microsoft office krijgt na 15 jaar nieuw standaardlettertype verscheen eerst op Lemontree.

 • Webinar met Red Bull Racing Honda en innovatiepartner Hewlett Packard Enterprise
  by Peter Vos on april 29, 2021 at 1:00 pm

  Op 27 mei organiseert Lemontree samen met Red Bull Racing Honda en innovatiepartner Hewlett Packard Enterprise een uniek webinar. Hierin zal Head of IT, Chris Middleton van Red Bull Racing Honda vertellen hoe IT op en rond het circuit is geregeld om het team op poleposition te krijgen. Zowel op de baan als daarbuiten maakt Het bericht Webinar met Red Bull Racing Honda en innovatiepartner Hewlett Packard Enterprise verscheen eerst op Lemontree.

 • Paginagroot in ICT/Magazine – hyperconverged à la Lemontree
  by Peter Vos on april 28, 2021 at 7:49 am

  Als de coronacrisis ons één ding heeft geleerd, dan is het dat businessmodellen niet heilig zijn. In het verlengde daarvan geldt hetzelfde voor het IT-landschap. Wat past op dit moment het best bij een organisatie? Cloud, on premise of hybride? Wanneer volledig of grotendeels on premise de beste oplossing blijkt, is hyperconverged absoluut het overwegen Het bericht Paginagroot in ICT/Magazine – hyperconverged à la Lemontree verscheen eerst op Lemontree.

 • Lemontree en Stichting ALS willen samen de puzzel leggen
  by Peter Vos on april 21, 2021 at 3:33 pm

  Vandaag kregen we bezoek van niemand minder dan Gorrit-Jan Blonk, bestuurder bij Stichting ALS Nederland. Reden van zijn bezoek is het overhandigen van een symbolisch puzzelstuk. Het idee achter dit prachtige puzzelstuk is dat Stichting ALS samen met ambassadeurs de puzzel wil leggen om de spierziekte ALS op te lossen. De oplossing van ALS ligt Het bericht Lemontree en Stichting ALS willen samen de puzzel leggen verscheen eerst op Lemontree.

 • Vanaf 9 juli is Azure Active Directory verificatie vereist op Yammer
  by Peter Vos on april 13, 2021 at 11:11 am

  Vanaf 9 juli 2021 is Azure Active Directory verificatie vereist om toegang te krijgen tot Yammer. Als uw Yammer-netwerk nog geen AAD-verificatie vereist, wordt de instelling om AAD-verificatie in uw netwerk te vereisen op dat moment automatisch ingeschakeld. Als u uw Yammer-netwerk wilt overzetten naar AAD-verificatie, kunt u dit vóór 9 juli 2021 doen. Na 9 Het bericht Vanaf 9 juli is Azure Active Directory verificatie vereist op Yammer verscheen eerst op Lemontree.

 • Gegevens van 533 miljoen Facebook-gebruikers gelekt
  by Peter Vos on april 6, 2021 at 7:29 am

  De persoonlijke gegevens van honderden miljoenen Faceboekgebruikers zijn zaterdag gratis gepubliceerd op een hackers forum. De blootgestelde gegevens omvatten de persoonlijke informatie van meer dan 533 miljoen Facebook-gebruikers uit 106 landen, waaronder meer dan 32 miljoen records over gebruikers in de VS, 11 miljoen over gebruikers in het VK en 6 miljoen over gebruikers in India. Het bericht Gegevens van 533 miljoen Facebook-gebruikers gelekt verscheen eerst op Lemontree.

 • Nieuwe beheermogelijkheden voor Microsoft Defender Antivirus in Microsoft 365 Business Premium
  by Peter Vos on maart 17, 2021 at 7:51 am

  Het beschermen van computers tegen virussen en malware is een belangrijk onderdeel van elke beveiligingsstrategie, een strategie die van toepassing is of uw bedrijf nu klein of groot is. Met een Microsoft 365 Business Premium-abonnement kunt u Microsoft Defender Antivirus op uw pc’s afdwingen om robuuste antimalwarebescherming te bieden. Het werkt diep in het Windows-besturingssysteem Het bericht Nieuwe beheermogelijkheden voor Microsoft Defender Antivirus in Microsoft 365 Business Premium verscheen eerst op Lemontree.

 • Doorverbinden van oproepen tussen apparaten in Teams vanaf april mogelijk
  by Peter Vos on maart 15, 2021 at 11:18 am

  In december vorig jaar meldde Microsoft van plan te zijn om ondersteuning toe te voegen voor het doorverbinden van oproepen tussen mobiele en desktopapparaten in Teams. Het bedrijf heeft onlangs in het Microsoft 365 Admin Center aangekondigd dat de functie later deze maand zal worden uitgerold en in april van dit jaar algemeen beschikbaar zal Het bericht Doorverbinden van oproepen tussen apparaten in Teams vanaf april mogelijk verscheen eerst op Lemontree.

 • Microsoft Edge legacy gaat met pensioen. Geen ondersteuning en updates meer.
  by Peter Vos on maart 9, 2021 at 6:00 am

  Zoals Microsoft augustus vorig jaar communiceerde eindigt de ondersteuning voor Microsoft Edge Legacy-desktoptoepassingen vandaag, 9 maart 2021. Microsoft Edge Legacy wordt niet langer ondersteund en ontvangt geen nieuwe beveiligingsupdates. Bovendien werd in februari door de softwaregigant aangekondigd dat de nu niet meer ondersteunde Microsoft Edge Legacy-desktoptoepassing verwijderd zal worden en deze  vervangen zal worden door Het bericht Microsoft Edge legacy gaat met pensioen. Geen ondersteuning en updates meer. verscheen eerst op Lemontree.