Nieuws

Lemontree’s laatste nieuws

Lemontree gecertificeerd als Great Place to Work

Lemontree gecertificeerd als Great Place to Work

We zijn supertrots, want we zijn sinds februari 2022 officieel gecertificeerd als 'Great Place to Work'. En dat betekent dat we niet alleen zelf vinden dat Lemontree een gaaf bedrijf is om voor te werken, maar dat we na onderzoek ook...

Lees meer
Fit bij Lemontree!

Fit bij Lemontree!

Het is zover, onze eigen Lemon Gym is een feit. De gym is beschikbaar voor alle collega’s. Zo hebben we optrekstangen, cardio apparatuur en vele dumbells. Fit worden zonder de beperking van tijd, genoeg motivatie toch?! Het komt vaak...

Lees meer
Schoon en gezond lunchen bij Lemontree

Schoon en gezond lunchen bij Lemontree

Rond 12.00 uur begint de Lemontree master in ICT wat onwennig te schuiven. Lunchtijd... broodjes meenemen is zo 2016, want tegenwoordig halen we natuurlijk vers en gezond. Dus lopen we het centrum van Alphen aan den Rijn in voor een verse...

Lees meer

Lemontree Masters in ICT

 • Start campagne: “Veiligheid volgens Microsoft”
  by Peter Vos on mei 20, 2022 at 9:44 am

  Vanaf 23 mei gaat Microsoft ruim een maand lang een omnichannel campagne voeren over beveiliging van de ICT-omgeving. Dit om bedrijven te wijzen op de risico’s van het op straat komen van bedrijfsgeheimen en bedrijfsgegevens. Microsoft wil hiermee nog meer aandacht vestigen op veilige IT zonder gevaren door menselijk gedrag. Onder het motto “Vertrouwen is Het bericht Start campagne: “Veiligheid volgens Microsoft” verscheen eerst op Lemontree.

 • Het bieden van een goede werkplek is nog niet zo simpel
  by Peter Vos on mei 18, 2022 at 8:28 am

  In de coronapandemie hebben we veel geleerd over nieuwe manieren van werken. Van het ene op het andere moment zaten we massaal thuis en ontdekten we de voor- en nadelen van ‘werken op afstand’. Veel mensen werken sindsdien meer thuis en tegelijkertijd vinden veel werknemers het fijn om weer naar kantoor te kunnen. Maar welke Het bericht Het bieden van een goede werkplek is nog niet zo simpel verscheen eerst op Lemontree.

 • IE11-desktoptoepassing stopt op 15 juni
  by Peter Vos on mei 12, 2022 at 8:30 am

  Zoals eerder aangekondigd, ligt de toekomst van Internet Explorer op Windows in Microsoft Edge. Internet Explorer-modus (IE-modus) biedt ondersteuning voor oudere browsers binnen Microsoft Edge. Daarom wordt de IE11-desktoptoepassing op 15 juni 2022 buiten gebruik gesteld voor bepaalde versies van Windows 10. Dit betekent dat de IE11-desktoptoepassing niet langer wordt ondersteund en in de komende Het bericht IE11-desktoptoepassing stopt op 15 juni verscheen eerst op Lemontree.

 • Microsoft lanceert Defender for Business om kleine en middelgrote bedrijven te beschermen
  by Peter Vos on mei 4, 2022 at 1:21 pm

  Kleine en middelgrote bedrijven (MKB) vormen het fundament van onze economie en vertegenwoordigen 90 procent van de bedrijven en meer dan 50 procent van de werkgelegenheid wereldwijd. Daarom is het belangrijk om de toegenomen cyberrisico’s waarmee ze worden geconfronteerd, te erkennen. ze omarmen hybride werk en nieuwe digitale bedrijfsmodellen, samen met de opkomst van cyberaanvallen Het bericht Microsoft lanceert Defender for Business om kleine en middelgrote bedrijven te beschermen verscheen eerst op Lemontree.

 • Nationaal Cyber Security Centrum: login met wachtwoord is onveilige manier
  by Peter Vos on mei 3, 2022 at 12:49 pm

  Het inloggen met een gebruikersnaam en wachtwoord is de meest onveilige vorm van authenticatie. Organisaties die hun accounts beter willen beschermen doen er dan ook verstandig aan om sterkere authenticatiemethoden te kiezen, zoals tweefactorauthenticatie (2FA) en de FIDO2-standaard van de FIDO Alliance. Dat stelt het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) in een nieuwe factsheet genaamd “Volwassen authentiseren”. Volgens het Het bericht Nationaal Cyber Security Centrum: login met wachtwoord is onveilige manier verscheen eerst op Lemontree.

 • Dxfferent helpt Lemontree met gave Autotask dashboards en prachtige donatie voor ALS
  by Peter Vos on april 20, 2022 at 8:59 am

  Lemontree werkt zoals veel ICT-dienstverleners die beheerdiensten leveren met Autotask. Een primair systeem om het IT-beheer van klanten in te administreren en managen en ook het systeem voor aanvragen, incidentmeldingen en tickets van eindgebruikers bij klanten. Een onmisbaar systeem dus als het gaat om klantcontact en beheerprocessen.   Dashboards in Autotask Dxfferent, een bedrijf die Het bericht Dxfferent helpt Lemontree met gave Autotask dashboards en prachtige donatie voor ALS verscheen eerst op Lemontree.

 • Einde ondersteuning Office 2013 in zicht
  by Peter Vos on april 14, 2022 at 12:37 pm

  Verminder uw kans op blootstelling aan beveiligingsrisico’s door over te stappen naar een nieuwere versie van Office   Na vijf jaar reguliere ondersteuning en vijf jaar uitgebreide ondersteuning, zal er op 11 april 2023 een einde komen aan de uitgebreide ondersteuning van Office 2013. Volgens het vaste levenscyclusbeleid zijn na deze datum beveiligingsupdates voor Office Het bericht Einde ondersteuning Office 2013 in zicht verscheen eerst op Lemontree.

 • Einde van onderhoud op Windows 10, versie 1909 en 20H2
  by Peter Vos on april 12, 2022 at 7:52 am

  Microsoft herinnert eindgebruikers en organisaties aan het feit dat volgende maand de support stopt van de Home- en Pro-edities van Windows 10 versie 20H2 en alle edities van Windows 10 versie 1909. De beveiligingsupdates die op 10 mei verschijnen zullen de laatste zijn die deze versies ontvangen. Daarna worden deze Windows-versies niet meer ondersteund, zo Het bericht Einde van onderhoud op Windows 10, versie 1909 en 20H2 verscheen eerst op Lemontree.

 • Veel misbruik van Spring4Shell kwetsbaarheid in Europa
  by Peter Vos on april 7, 2022 at 5:32 am

  De op 31 maart ontdekte Spring4Shell kwetsbaarheid wordt vooral in Europa grootschalig misbruikt. Zo blijkt uit een rapport van Check Point. Er is een ernstige kwetsbaarheid ontdekt in Spring Core Framework. Deze kwetsbaarheid is bekend onder de naam “Spring4Shell”. Inmiddels heeft het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) een publieke GitHub-pagina Spring4Shell geopend. In deze samenwerkomgeving wordt Het bericht Veel misbruik van Spring4Shell kwetsbaarheid in Europa verscheen eerst op Lemontree.

 • Cyber Security Perspectives 2022 beschikbaar
  by Peter Vos on april 5, 2022 at 2:02 pm

  De nieuwste editie van Cyber Security Perspectives is nu beschikbaar. Dit jaarlijkse magazine, uitgegeven door KPN Security, schetst de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity aan de hand van interviews met bekende Nederlandse securityexperts. Zij delen hun ervaringen uit de praktijk en reiken best practices voor IT-beveiliging aan.   Kennisdelen belangrijk Cyber Security Perspectives Het bericht Cyber Security Perspectives 2022 beschikbaar verscheen eerst op Lemontree.