Nieuws

Lemontree’s laatste nieuws

Lemontree gecertificeerd als Great Place to Work

Lemontree gecertificeerd als Great Place to Work

We zijn supertrots, want we zijn sinds februari 2022 officieel gecertificeerd als 'Great Place to Work'. En dat betekent dat we niet alleen zelf vinden dat Lemontree een gaaf bedrijf is om voor te werken, maar dat we na onderzoek ook...

Lees meer
Fit bij Lemontree!

Fit bij Lemontree!

Het is zover, onze eigen Lemon Gym is een feit. De gym is beschikbaar voor alle collega’s. Zo hebben we optrekstangen, cardio apparatuur en vele dumbells. Fit worden zonder de beperking van tijd, genoeg motivatie toch?! Het komt vaak...

Lees meer
Schoon en gezond lunchen bij Lemontree

Schoon en gezond lunchen bij Lemontree

Rond 12.00 uur begint de Lemontree master in ICT wat onwennig te schuiven. Lunchtijd... broodjes meenemen is zo 2016, want tegenwoordig halen we natuurlijk vers en gezond. Dus lopen we het centrum van Alphen aan den Rijn in voor een verse...

Lees meer

Lemontree Masters in ICT

 • Right to Play en Lemontree op New Business Radio en in podcast
  by Peter Vos on september 15, 2022 at 10:45 am

  De Beste IT Beheeraanbieder Fabienne de Vries sprak tijdens deze special met Kristy van Lammeren van Right to Play en Tony Johnson van Lemontree. Managed services provider Lemontree is binnengekomen in de top vijf van de ITX Monitor van Giarte. Met een fanscore van 96 procent scoort Lemontree hoge ogen in de Giarte IT Xperience Het bericht Right to Play en Lemontree op New Business Radio en in podcast verscheen eerst op Lemontree.

 • Lemontree in top 5 beste Nederlandse IT-beheeraanbieders
  by Peter Vos on september 13, 2022 at 3:00 pm

  Alphen aan den Rijn – Lemontree, Managed Services Provider uit Alphen aan den Rijn, is binnengekomen in de top 5 van de ITX Experience monitor van Giarte. Met een “aanbevelingsscore” score van 91 en een “fanscore” van 96 procent scoort Lemontree hoge ogen in de Giarte IT Xperience en laat daarmee de meeste MSP-ers achter Het bericht Lemontree in top 5 beste Nederlandse IT-beheeraanbieders verscheen eerst op Lemontree.

 • Intune-probleem met iOS 16 Upgrade
  by Peter Vos on september 9, 2022 at 2:27 pm

  Microsoft heeft gemeld dat een Intune-probleem met iOS 16 Upgrade nieuwe MDM-payload niet overeenkomt met de oude payload. Dit probleem is niet van invloed op alle door Intune beheerde iOS- of iPadOS-apparaten, maar op een subset van apparaten die aan specifieke criteria voldoen. Microsoft komt gelukkig op tijd met een waarschuwing door alle klanten die Het bericht Intune-probleem met iOS 16 Upgrade verscheen eerst op Lemontree.

 • Basic Authentication gaat volgende maand uit in Exchange Online
  by Peter Vos on september 5, 2022 at 9:56 am

  Volgende maand zal Microsoft beginnen met het uitschakelen van Basic Authentication in Exchange Online. Veel organisaties zijn hier nog niet op voorbereid. Na het uitschakelen van basis authenticatie zal het niet meer mogelijk zijn om met een gebruikersnaam en wachtwoord via protocollen zoals POP en IMAP op de mailaccounts in te loggen. Volgens Microsoft is Het bericht Basic Authentication gaat volgende maand uit in Exchange Online verscheen eerst op Lemontree.

 • QNAP: update Photo Station direct wegens ransomware
  by Peter Vos on september 5, 2022 at 9:40 am

  QNAP roept gebruikers op om de Photo Station-software op hun NAS-apparaat wegens ransomware-aanvallen direct te updaten. Criminelen achter de Deadbolt-ransomware maken gebruik van een kwetsbaarheid in de software om bestanden voor losgeld te versleutelen. Photo Station is een online fotoalbum waarmee gebruikers foto’s en video op het NAS-systeem met vrienden en familie via het internet Het bericht QNAP: update Photo Station direct wegens ransomware verscheen eerst op Lemontree.

 • Lemontree trots partner van Allesoverdigitaalwerken.nl
  by Peter Vos on september 1, 2022 at 7:37 am

  Vandaag is het platform allesoverdigitaalwerken.nl officieel gelanceerd. Op dit platform vind je onderzoeken, praktijkcases en artikelen die helpen om de digitale werkplek zo goed mogelijk in te richten. Gedeeld door experts en ervaringsdeskundigen uit het vak, voor jou als HRM-, ICT- of Communicatiemanager. Doel van allesoverdigitaalwerken is om alles wat belangrijk is voor succesvol digitaal Het bericht Lemontree trots partner van Allesoverdigitaalwerken.nl verscheen eerst op Lemontree.

 • Advies Microsoft over uitfaseren Exchange Server 2013
  by Peter Vos on augustus 31, 2022 at 9:59 am

  Eerder kondigde Microsoft aan dat Exchange Server 2013 vanaf 13 april 2023 niet meer ondersteund wordt. Vandaag komt Microsoft met een adviespagina om deze server uit te faseren en over te stappen naar Exchange Server 2016 of 2019. In het artikel wordt onder andere het uitschakelen en verwijderen van de servers beschreven. Zo kan Exchange 2013 Het bericht Advies Microsoft over uitfaseren Exchange Server 2013 verscheen eerst op Lemontree.

 • Microsoft trekt 365 update terug wegens crashende Office-applicaties
  by Peter Vos on augustus 12, 2022 at 9:48 am

  Microsoft 365-update Enterprise Channel versie 2206 is teruggedraaid vanwege klachten over crashende Office-applicaties. Klanten wordt aangeraden terug te keren naar Enterprise Channel versie 2205. De crashes vinden plaats wanneer gebruikers een contact card bekijken of met een muis over een user name of foto bewegen. Dit gebeurt als zij e-mails openen, bij het lezen van comments Het bericht Microsoft trekt 365 update terug wegens crashende Office-applicaties verscheen eerst op Lemontree.

 • Onderzoek Cisco naar security toont vijf peilers voor succes
  by Peter Vos on augustus 2, 2022 at 8:32 am

  Vandaag heeft Cisco de tweede versie van haar onderzoek naar security uitgebracht. In dit onderzoek, gehouden onder 5100 IT- en security professionals in 27 landen waaronder Nederland, werd gevraagd hoe de aanpak van hun organisatie eruit ziet betreffende beveiligingsarchitectuur, detectie en reactie op bedreigingen. Een mix dus van inzichten, strubbelingen, strategieen en successen. Deze bevindingen Het bericht Onderzoek Cisco naar security toont vijf peilers voor succes verscheen eerst op Lemontree.

 • HPE GreenLake biedt een uniforme hybride cloud ervaring
  by Peter Vos on juli 14, 2022 at 8:54 am

  Hewlett Packard Enterprise (HPE) heeft platformverbeteringen en nieuwe clouddiensten onthuld voor HPE GreenLake, het vlaggenschip dienstaanbod van het bedrijf waarmee organisaties al hun applicaties en gegevens kunnen moderniseren. De vernieuwing omvat een opnieuw ontworpen private cloud die een cloud-native ervaring biedt om de hybride strategie van een organisatie te ondersteunen, ongeacht locatie. Ook heeft HPE Het bericht HPE GreenLake biedt een uniforme hybride cloud ervaring verscheen eerst op Lemontree.