Werken bij Lemontree masters in ICT

Fris • Ambitieus • Persoonlijk

Ben jij op zoek naar de droombaan in de ICT? Bij het leukste en bestgewaardeerde ICT-bedrijf van Nederland? Dan komen we heel graag met jou in contact. Voor klanten en onze eigen organisatie zijn we constant op zoek naar mensen die het verschil maken in ICT. Die niet alleen op zoek zijn naar de techniek, maar juist ook een kick krijgen om met die techniek werken gemakkelijker, beter en sneller te maken. Bij Lemontree staan klanten en medewerkers centraal. Dat betekent dat plezier, passie en geweldige ICT hand in hand gaan. Wil jij hieraan bijdragen? Reageer dan snel op één van onze vacatures of meld je aan via een open sollicitatie. We hebben doorlopend supergave vacatures voor alle soorten ICT-ers.

Waarom werken bij Lemontree?

Dat is een goede vraag. In de video hierboven zie je een impressie van wie we zijn en waar we voor staan. Wil jij werken bij een IT-bedrijf met hele tevreden klanten (9,4) en hen helpen hun doelen te bereiken door geweldige IT? Maak dan eens een afspraak of solliciteer op één van de vacatures.

Top 5 IT-dienstverlener van Nederland (Giarte)

Great place to Work gecertificeerd

Erkend leerbedrijf

Al 8 jaar op rij een 9,4 van klanten

Heel veel mogelijkheden voor leren en certificeren waardoor jij je ambities kunt waarmaken

Epische uitjes, waaronder onze eigen luchtballon, skivakantie, toffe events en heel veel meer...

Goede arbeidsvoorwaarden, een vitaliteitsprogramma, mobiliteits programma en goede secundaire voorwaarden

Onze prachtige ligging in prachtig pand in park Rijnstroom, nabij centrum

En vooral vanwege het geweldige en gezellige team.

Werken bij Lemontree Masters in ICT

 

Lemontree is een gezellige organisatie met heldere open communicatie en korte lijnen. Je treft er dagelijks een volle fruitmand aan en heerlijke Nespresso koffie. Kleine teams waar mensen zich thuis voelen en waar collegialiteit en plezier in het werk de boventoon voeren.

Werkend in een inspirerende omgeving in een kantoor tussen het groen van het mooie stadspark de Rijnstroom in Alphen aan den Rijn. Je kunt vóór en na werktijd sporten in de inpandige Lemon Gym en één van de fietsen pakken om in praktisch 1 minuut tijd naar het gezellige centrum te fietsen. Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Er is maar één manier om erachter te komen, solliciteer op een van onze vacatures, kom langs of maak een afspraak om kennis te maken.

Wat maakt werken bij Lemontree leuk voor jou?

Fun en teamspirit

Volop teamgevoel en onvergetelijke bedrijfsuitjes
}

Flexibel werken

Lekker flexibel werken: bij ons werk je echt hybride, zowel thuis, op kantoor met collega’s en bij onze klanten

Ontwikkelen

Een persoonlijk opleidings- en ontwikkelplan (in bijna alle gevallen geen terugbetalingsregeling).

Gave projecten

Leuke opdrachten bij de meest gave klanten.

Werkplek thuis

Ook thuis beschik je over geweldige werkplekfaciliteiten; Wij laten je niet op een kistje achter de strijkplank werken

Master team

Enthousiaste collega’s met enorm veel kennis en passie. Met al 7 jaar een 9,4 van eindgebruikers en een 96% fan score van klanten speel je ICT-topsport

Goede voorwaarden

Aantrekkelijke voorwaarden zoals een goed salaris met auto of mobiliteitsvergoeding, 13e maand, geweldig pensioen en 27 vrije dagen. 

Luister naar de Podcasts over Lemontree

In de afgelopen jaren heb ik heel veel mooie ervaringen opgedaan bij Lemontree en ben ik doorgestroomd van engineer naar projectmanager. Daarbij heb ik altijd veel ondersteuning gekregen vanuit ons fantastische team. Ik heb de mogelijkheid gekregen voor het behalen van mijn Prince II certificering. En ik heb verschillende succesvolle projecten uitgevoerd naar de Microsoft cloud. 

Mijn passie voor techniek laat mij niet los en gelukkig ben ik nog veel betrokken bij oplossingen zoals Microsoft Office 365, Intune, Conditional Access, Mobile device management en Onedesk mobile, ons mooie werkplekconcept.

Kortom: Ik heb de afgelopen jaren hele mooie uitdagingen en projecten mogen doen samen met een fantastisch team. Bij een zeer goede werkgever, die ook voor je klaar staat als het wegens persoonlijke omstandigheden even minder goed met je gaat.

Walter Verstappen

Projectmanager, Lemontree

Klantverhalen

Bij een bedrijf dat niet te stoppen is, moet IT het altijd doen.

CCT – of voluit Combined Cargo Terminals – is een bedrijf met een netwerk aan terminals die uitgegroeid is tot een spil in het web van internationale goederenstromen. 

ALS Nederland verhoogt efficiency met moderne werkplek

Als fondsenwerver is het belangrijk dat je de operationele kosten laag houdt. Dus verving Stichting ALS Nederland de werkplek door OneDesk Mobile

Yakult en de reis naar de cloud

Binnenkort zijn alle operationele kantoren in Europa serverloos en aangesloten op één Yakult netwerk in Europa. Een flinke besparing, niet alleen in kosten, maar ook om de werkdruk op de IT afdeling te verlagen

AmbaFlex kiest voor schaalbare IT om enorme groei te faciliteren.

AmbaFlex is een Nederlandse parel in materiaaltransportsystemen op maat en heeft inmiddels over de gehele wereld bekendheid verworven.

SECRID: Met zware 3D tekenapplicaties vlekkeloos thuis werken.

Een prachtig oer-hollands merk met bijzondere aandacht voor kwaliteit, mensen en het milieu.

Toekomstbestendige IT-omgeving bij transportreus Steenbergen Transport

Snelheid, beschikbaarheid en een hoge mate aan zelfstandig beheer. Dat waren de drie belangrijkste eisen waar de nieuwe IT-omgeving van Steenbergen Transport aan moest voldoen.

Spelen is van levensbelang en daarvoor is IT belangrijk

“De IT-ondersteuning is enorm waardevol voor een organisatie als Right to Play”. Beide partijen genieten van deze mooie samenwerking.

Ben jij the next gen master in ICT?

 

Werken bij Lemontree betekent gave opdrachten doen bij toonaangevende klanten. Daarbij ontwikkel je je samen met je collega’s tot master in ICT. Je groeit, leert, geniet en verdient natuurlijk een passend salaris met uitstekende secundaire voorwaarden. Waarom Lemontree anders is? Wie wil er niet leren van mensen die door klanten worden beoordeeld met een 9,4!

Bij ons is er ruimte om je constant te blijven ontwikkelen. Zo hebben we veel aandacht voor je persoonlijke ambities en we zorgen dat je gecertificeerd wordt op de gebieden waarop je klanten helpt. Dus als je ambitieus, humoristisch, gezellig en leergierig bent, dan kom je bij ons werken!

Diensten

Wat Lemontree doet voor klanten

Projecten en beheer

Het bedenken, inrichten en beheren van altijd werkende, veilige en snelle ICT-omgevingen is wat in ons DNA zit. Daarom scoren we een 9,4 als het gaat om klanttevredenheid.

Cloud werkplek

Het leveren van een cloudgebaseerde werkplek waarin productiviteit, samenwerken en customer experience samenkomen op je computer, tablet en mobiel.

VIP support

Wij helpen onze klanten om met ICT ambities te realiseren. Daar past de allerbeste ondersteuning bij. Niet voor niets krijgt Lemontree al 8 jaar op rij een 9,4 waardering.

IT Xperience monitor Giarte over Lemontree

Klantcijfer

Fanscore

NAAST WERKEN

Uitgebreid tijd voor fun, ontspanning en teambuilding

Onvergetelijke momenten:

Wij werken nauw samen met…

[logo-carousel id=default]

Wil je vrijblijvende kennis maken?

Ervaren technical sales engineer

Word jij onze nieuwe technical sales engineer?   Als technical sales engineer ben je verantwoordelijk voor het vertalen van de ambitie van klanten en prospects naar de best passende IT-infrastructuur. Met oog voor de bewezen oplossingen en processen binnen...

Financieel administratief medewerker

Word jij onze financieel administratief medewerker? Vanwege de groei van Lemontree is ons team op zoek naar een financieel administratief medewerker. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en nauwkeurig verwerken van digitale inkoop- en...

Azure Virtual Desktop Specialist

Word jij Microsoft Azure Virtual Desktop specialist bij Lemontree?   Als Azure Virtual Desktop Specialist ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, implementeren en beheren van geavanceerde virtuele desktopomgevingen voor onze klanten. Je werkt nauw samen met...

Microsoft Azure Engineer

Word jij Microsoft Azure Engineer bij Lemontree?   Je voelt je als een vis in het water van Microsoft Azure. Met die kennis en ervaring ontwikkel je migraties om bestaande klantomgevingen over te zetten naar Azure. Je configureert de omgeving en de netwerken en...

Netwerk Engineer

Word jij Netwerk Engineer bij Lemontree?   Als Netwerk Engineer kun je met je kennis en kunde van bijvoorbeeld Cisco, Aruba, Fortinet en Ruckus uit de voeten in ons Infra Competentie team. Werken vanuit respect voor elkaar, transparantie, het nemen van...