Technical sales engineer

32 - 40 uur

Alphen aan den Rijn

€ 53.020- 76.965 p/jr

5+ jaar ervaring

Word jij onze nieuwe technical sales engineer?

 

Als technical sales engineer ben je verantwoordelijk voor het vertalen van de ambitie van klanten en prospects naar de best passende IT-infrastructuur. Met oog voor de bewezen oplossingen en processen binnen Lemontree bied je altijd een oplossing die veel waarde heeft voor de klant en past binnen de operationele excellentie van Lemontree. Je bent in staat om de klantwensen op innovatievlak, te vertalen naar passende IT-oplossingen. Je ontwerpt complexe IT-infrastructuren zowel in nieuwbouw- als vervangingstrajecten. Dit gaat zowel om on-premises (traditionele- en hyperconverged infrastructuren) als om clouddiensten Microsoft Azure en Microsoft 365. Hierbij treed je op als primair technisch aanspreekpunt voor zowel klanten als de interne projectorganisatie. Je acteert als de eigenaar en het technische geweten en je bent daarin sturend.

 

IT vacatures alphen aan den rijn

Wat je van ons kunt verwachten

Lease auto of mobiliteitsregeling

Uitgebreid employee benefit pakket

13e maand, winstdeling en vakantiegeld

Thuiswerkregeling met goede faciliteiten

Persoonlijk opleidings- en ontwikkelplan

Toffe collega’s met veel kennis en passie

Gave projecten voor supergave klanten

Loyaliteit- en participatie programma

Groei- en ambitiemogelijkheden

Wat vragen we van jou?

 • HBO / academisch werk- en denkniveau.
 • Brede en goede technische kennis, in het bijzonder Microsoft (Azure en 365) producten, VMWare, Citrix en werkplekconcepten.
 • Ervaring in het volledig zelfstandig uitwerken van offertes, met daarbij stellen van de juiste prioriteiten in verschillende trajecten. Je kunt logische, gestructureerde kostencalculaties en (Visio) tekeningen maken en deze in “Jip en Janneke-taal” uit te schrijven in een offerte.
 • Je bent analytisch sterk, hebt een groot probleemoplossend vermogen en denkt in oplossingen in plaats van in problemen.
 • Goede communicatie en sociaal vaardig met een gezonde dosis organisatie sensitiviteit. Je doorziet de informele lijnen.

 • Je bent een adviseur met overtuiging op board niveau, voelt je prettig in een team met professionals en kan een verbindende rol pakken.

 • Je houdt de marktontwikkelingen bij en vertaalt deze naar praktische en bruikbare oplossingen.

 • Je maakt makkelijk contact en voelt je comfortabel als verbinder die in staat is om het teamgevoel te versterken.

 • Echte teamplayer, die zich makkelijk aanpast aan een omgeving, graag in contact is met vakgenoten binnen en buiten Lemontree.

 • Jij bent het visitekaartje waar Lemontree trots op is!

 • In het bezit van een rijbewijs B.

Over Lemontree • Masters in ICT

Het is de missie van Lemontree om klantsucces mogelijk maken door geweldige ICT. Dit doen wij door informatie- en communicatietechnologie toegankelijk, betrouwbaar, veilig en betaalbaar te maken met een geweldige gebruikerservaring en “first class” support. Het resultaat is rust in de organisatie en focus op de core business. Onze opdrachtgevers waarderen onze manier van werken met een 9,4 en omschrijven Lemontree op basis van 3 essentiële kernwaarden: competent, authentiek en transparant.

Modern werken

Lekker werken is bij ons geen locatie maar een resultaat, bij ons werk je echt hybride, zowel thuis, op kantoor met collega’s en bij onze klanten. Ook thuis beschik je over gedegen werkplekfaciliteiten; Wij laten je niet op een kistje achter de strijkplank werken.

Sterk team

Onze masters in ICT staan altijd voor jou en klanten klaar. Op een leuke en persoonlijke manier werken we samen aan de ambities van onze klanten. 

Onwikkeling

Een persoonlijk opleidings- en ontwikkelplan met heel veel mogelijkheden, wij vinden jouw persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk als jijzelf namelijk.

Uitdaging

Uitdagende opdrachten bij gave en veelzijdige klanten.

Epische uitjes

Vliegen met onze luchtballon, op wintersport, BBQ clinic, teamuitjes je kunt het zo gek niet bedenken. Er is altijd tijd voor fun en teambuilding.

Inspirerende omgeving

We kunnen niet beschrijven hoe het voelt om bij Lemontree te zijn. Kom langs en ervaar de sfeer in ons prachtige pand

Top 5 ICT-dienstverlener

We zijn door Giarte uitgeroepen tot Top 5 IT-dienstverlener van Nederland. Met een fanscore van een 9,6 en een klanttevredenheid van een 9,4 behoren we tot de champions league van ICT-bedrijven.

Great place to work

We zijn Great Place to Work gecertificeerd. Plezier, geluk en werkbalans zijn dus belangrijk voor ons.

Erkend leerbedrijf

We zijn een SBB erkend leerbedrijf. En dat zegt iets over onze instroom en doorstroommogelijkheden. 

Het sollicitatieproces

Online kennismaking met recruiter van Lemontree

Sollicitatiegesprek en kennismaking met het team

Mogelijk een technisch assessment

Je ontvangt een aanbieding van Lemontree

Welkom bij Team Lemontree

Meer weten of solliciteren?

Neem contact op met Esther. Zij vertelt je graag meer en laat je graag ons prachtige kantoor en je nieuwe collega’s zien. Je kunt haar bereiken per mail of op 088 5668733

Direct solliciteren

  De heerMevrouw

  Ik wordt het liefst benaderd op:

  Upload je Curriculum Vitae:

  Ik ga akkoord met het Privacy Statement van Lemontree

  Deel dit met anderen